Tips voor het ontwikkelen van een website

Steeds meer ondernemers laten een website voor hun bedrijf ontwikkelen. Met een website kun je zowel online als offline klanten naar je organisatie trekken! Op deze manier bereik je een groter publiek, waardoor je omzet op termijn toe zal nemen. Bij de ontwikkeling van een website heb je verschillende mogelijkheden. Onder meer WordPress is momenteel zeer populair! Het voordeel van een content management systeem als WordPress, is het feit dat je deze websites eenvoudig zelf bij kunt houden. Het systeem achter WordPress maakt het mogelijk om binnen enkele minuten nieuwe berichten aan je blog toe te voegen, om pagina’s te bewerken, enzovoorts.

Verschil tussen een website en webshop

Voordat je aan de slag gaat met een nieuwe website, is het allereerst belangrijk om de keuze te maken tussen een website en webshop. Wil je producten online kunnen verkopen, of wil je bezoekers enkel aanzetten tot het opvragen van een offerte? In het eerste geval doe je er verstandig aan om een webwinkel te (laten) bouwen. De mogelijkheden voor een webwinkel maken zijn eindeloos! Kijk bijvoorbeeld eens naar een systeem als Magento. Voor het creëren van een website kun je voor systemen als WordPress, Joomal en Drupal kiezen.

Vul je website met waardevolle content

Nadat je een website ontwikkeld hebt, is het belangrijk om deze op de juiste manier te vullen. Je wilt er immers voor zorgen, dat je website hoog in de zoekresultaten komt te staan. Goede content is hierbij een onmisbaar onderdeel! Zorg ervoor dat je de content door een professionele tekstschrijver laat schrijven, om er zeker van te zijn dat de content z’n werk zal doen. Daarbij is het ook na de lancering van de website belangrijk om nieuwe berichten en pagina’s toe te voegen. Zo zal je website in de ogen van een zoekmachine als Google steeds waardevoller worden en hoger in de zoekresultaten komen te staan.

Add a Comment

Your email address will not be published.