Promoot je website met offline technieken

Je hebt een website voor je eigen bedrijf en wilt hier meer bezoekers, oftewel potentiƫle klanten naartoe hebben. Uiteraard, wie wilt dat niet. Om dit te bewerkstelligen kies je voor een online marketing bureau die via verschillende kanalen deze bezoekers voor je genereert. Echter wordt de online wereld door zoveel bedrijven grondig ingezet dat we de kracht van offline kanalen al snel vergeten. Je website kan namelijk nog altijd goed worden gepromoot d.m.v. offline strategieƫn.

Hoe promoot ik mijn website met offline methoden?

De makkelijkste manier lijkt altijd nog om je website online te promoten. Iemand klikt op een link en belandt op jouw website. Echter hebben offline methoden een hele andere invloed op mensen en daarom bestaat de kans dat het percentage dat converteert ook groter is.

Er zijn een aantal methoden om dit te doen. Een hiervan is het maken van tijdschriften, boeken en andere gedrukte materialen, zoals posters en visitekaartjes. Vind een vaste drukkerij waar je vertrouwen in hebt en bovendien kunt profiteren van andere kortingen en zaken. Voor een drukkerij waarbij je alle zaken gemakkelijk en snel online kunt regelen is Pumbo. Zij hebben voor iedereen drukwerk op maat en daarom is er voor iedereen wel iets geschikts te vinden. Of het nou gaat om het drukken van je boek, hulp bij het schrijven of de distributie ervan.

Een andere methode zijn tv-commercials. Mensen die televisie kijken zijn over het algemeen meer betrokken bij de reclame dan bij een internet advertentie. Bij internet advertenties zijn we gewend om deze direct weg te klikken. Voornamelijk voor de branding van jouw merk zijn tv-commercials een geschikte optie.

Vergeet ook niet de kracht van reclameborden. Dit is ook een vorm van branding en is zeer effectief bij lokale promotie. Waar tv-commercials helpen bij de landelijke promotie zijn reclameborden specifieker in te zetten. Dit kan ook bij een bepaald evenement op een bepaalde plek.

Add a Comment

Your email address will not be published.