Maak jouw SEO-strategie compleet met de SERPWatcher

Wanneer jij het doel hebt om hoge SEO-waardes te behalen voor jouw website, zijn er een aantal analyses en opdrachten die je daarvoor moet uitvoeren. Een van de punten die cruciaal zijn voor een goed resultaat, is de behaalde positie in Google. Wanneer jij een boel pagina’s moet monitoren, dan verlies je al gauw het overzicht. Er zijn een aantal programma’s die dit in de gaten houden, maar die programma’s zijn vaak ouderwets en achterhaald. Toch is er één tooling programma die daadwerkelijk de prestaties van jouw website laat zien. We nemen jou mee in de wereld van het programma SERPWatcher.

Wat is SERPWatcher?

SERPWatcher is een softwareprogramma van de bekende SEO-tool Mangools. Het programma geeft je inzicht in hoe pagina’s en/of keywords ranken binnen de Google zoekresultaten. Er wordt hierin een onderscheid gemaakt tussen ranking op een computer en tussen ranking op een mobiele telefoon.

Wat zijn de functies van de SERPWatcher?

Behalve dat de SERPWatcher inzicht geeft in de ranking binnen Google, geeft het ook een schatting van het aantal verkeer dat een ranking oplevert. Daarbij kun je ook de trend volgen van de ranking op bepaalde zoekwoorden. Op deze manier krijg jij inzicht op welke zoekwoorden jij stijgt en welke zoekwoorden geoptimaliseerd moeten worden.

Hoe werkt de SERPWatcher?

De SERPWatcher is zeer simpel in gebruik. Allereerst maak je een betaald account aan. Nadat het account aangemaakt en geactiveerd is, kun je websites toevoegen aan het dashboard. Nadat de gewenste domeinen toegevoegd zijn aan het dashboard, zul je een handig overzicht te zien krijgen met de ranking score.

Wil je de tool liever eerst testen voordat je een betaald account aanmaakt? Dat kan! SERPWatcher biedt namelijk een gratis demo aan. In deze demo kun je echter niet je eigen website toevoegen, maar wel de prestaties van andere websites bekijken.

Add a Comment

Your email address will not be published.